Bucuresti, Romania +40-746 116 256
title image

“Unde te vezi peste 10 ani?”

“Unde te vezi peste 10 ani?”

Una dintre cele mai inepte intrebari, pusa obsedant in clasa a doispea si in orice interviu corporatist. “Nu stiu tata ce o sa fie peste 10 ani. Poate imi cade maine un ghivechi in cap de pe un balcon si mor“ sau “nu stiu nici maine ce o sa fac, cu atat mai putin peste 10 ani”. Stiu, sunt raspunsuri sarcastice, dar sunt raspunsurile mele standard. Chiar nu stiu exact ce fac maine.

 

In septembrie 2006 eram in vacanta la Londra. Mergeam la muzeu. Boala mea cu muzeele. In gradina din fata Muzeului national de stiinte ale naturii, erau 2 corturi mari, si multa agitatie. Pe corturi scria mare London Fashion Week. Stiam ce inseamna LFW, stiam cam ce se intampla pe la un fashion week, auzisem si eu de niste nume mari ale modei si am zis sa fac si eu o poza de la fata locului. A fost singurul gand pe care l-am avut. Sa fac o poza mai de aproape. Am trecut usor pe langa bodyguarzi pentru ca tocmai se terminase un show, si nimeni nu-si mai batea capul cu securitatea. Am cascat ochii la holul imens si la personajele care se vanzoleau pe acolo. Am zis sa mai pierd vremea pe acolo, ca poate se mai intampla ceva. Si s-a intamplat! Am intrat in vorba cu un hair stylist din Brazilia, foarte ciudatel asa, dar amuzant. El era fascinat de faptul ca eram din Romania, iar eu nu intelegam de ce era gay. Nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, si cortul a inceput sa se umple iar. Brazilianul Ricardo (cum altfel J) imi spune ca urmeaza un show, si sa mai raman, ca incearca sa ma “squeeze” in. Si am stat. Eram cu ochii cat cepele la tot ce misca in jurul meu. Eram  totusi in 2006, iar eu veneam din Romania. Aveam o scuza. Zis si facut, al meu Ricardo ma ia de mana, flutura invitatia lui in nasul bodyguarzilor si ma trage dupa el. Intrasem! Intrasem la ultimul catwalk show al carierei Zandrei Rhodes. Era showul ei de retragere. Cand am iesit de acolo, singurul lucru pe care mi l-am spus a fost “asta vreau sa fac”. Eram studenta la geografie pentru ca imi placea sa calatoresc, si singura mea tangenta cu moda era doar din perspectiva artistica si estetica, fara prea multa teorie.

 

Septembrie 2016. Iata-ma acreditata oficial si prezenta la LFW. Prezenta la showuri. Prezenta in fiecare sezon, de 2 ori pe an incepand cu februarie 2007. Prezenta si activa in domeniul modei. Din asta traiesc, si chiar traiesc bine. Credeti ca am stiut eu in clasa a doispea ca o sa fac asta? Credeti ca macar imi doream atunci sa fac asta? Habar n-aveam. La fel cum habar n-am ce o sa fac maine, dar cu asta o sa imi bat capul dupa rasarit. Pana la atunci, enjoy the present moment! Oportunitatile nu bat de 2 ori la aceeasi usa.

 

 

DAKS – LFW 2016 – Ziua 1

 

 

Eudon Choi – LFW 2016 – Ziua 1

 

 

PPQ – LFW 2016 – Ziua 1

 

No Comments
Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.