Bucuresti, Romania +40-746 116 256

Make the fashion great again!


Day 4 @ London Fashion Week February 2017

Outfit: #velvet #suit by Mirela Diaconu | #snake #boots by Atelier Faiblesse | Bag by Givenchy

Cand ajungi in ziua a 4a, deja si oboseala te ajunge. Nu stiu cum reusesc altii sa faca o luna intreaga fashion weekeuri. Chiar nu e o treaba usoara. Pe motiv de somn, am ratat primele doua prezentari, foarte bune de altfel, dar asta e. Am ajuns la Erdem. Alaturi de Temperley, cred ca sunt cele mai british spirit inspired branduri. Flori, dantele, brocart, culori pastel, gulere victoriene, funde la gat. Coborate exact din tablourile lui Gainsborough. Tot coborata dintr-un tablou a fost si Anna Wintour. Si tot la capitolul retro a fost si celebra Erin O’Connor, manechin de top in anii ’90, care inca arata foarte bine pe catwalk.

La Scharon Wauchob cred ca singurul lucru interesant a fost ca am aparut in toate pozele si snapurile Doinei Ciobanu. Asta este. Eram postata strategic. Tot aici am reusit sa vad si cei mai urati pantofi posibili. Nu stiu de ce o femeie ar alege sa poarte ceva care ii face piciorul scurt, gras si butucanos. De rata, gen.

Huishan Zhang si-a ratat si el showul printr-o locatie extrem de prost aleasa, si si mai prost luminata. Sper ca a fost gratis, ca altfel chiar si-a dat cu firma in cap de tot. Am vazut totusi detalii de perle, care vor fi vedete sezonul urmator.

In sfarsit un cap de afis pe ziua de azi, Christopher Kane. Va spuneam ca aici e nebunie maxima cu vedetele care participa. Nu prea am apucat sa ma uit dupa ele prea mult, dar am prins-o pe cea mai cea, Katy Perry. Colectia a fost foarte reusita, avand cateva laitmotive specifice lui Kane, dar am vazut ca a insistat si cu crocsii de sezonul trecut. Va rog, cumparati posetele!

La Osman, din varii motive, n-am mai fost trecuta pe lista, asa ca am recurs la planul B, backstage. Acolo era prietena mea de la Preen, fiind aceeasi companie de PR, care ma astepta ca si cand “ I was wondering where you were”.” Well, here I am”. Partea proasta este ca mancarea era deja terminata. Radeti voi radeti, dar cea mai grea parte la fashion week e cea cu mancatul si toaleta. Pur si simplu nu apuci sa le rezolvi, decat daca sari cate un show. Ceea ce am si facut, am sarit peste Joseph.

Ashish a incheiat ziua, big time! Ashish este regele paietelor. Omul cu asta se ocupa. Cred ca are vreo 7 doctorate in paiete. De 10 ani de cand ii vad showurile, nu am vazut altceva decat paiete. De obicei combinate totusi si cu alte materiale, dar de data aceasta, absolut toate piesele vestimentare au fost 100% din paiete. La fel de 100% a fost si dedicatia pentru Trump. Dupa showului lui Gareth Pugh, Ashish a fost al doilea care si-a facut toata colectia dupa alegerile din SUA. Muzica de fundal a fost “Imagine” iar pentru defilarea finala “We are family”. Mesajele de pe tricouri au fost mai mult decat sugestive, de genul “more glitter, less twitter”, “ Don’t give up the daydream”, “nasty woman” cum a fost numita Hillary Clinton, “you are much lovelier than you think”, “stay woke”, “ as often as possible stay gentle and kind”, “why be blue when you can be gay”, “ pussy grab is back” si bineinteles “love sees no colour” pe un tricou in curcubeu. Daca asta nu e declarative politica, nu stiu ce altceva e.

Se pare ca tot ce a facut Trump great again a fost Saturday Night Life si colectiile din 2017/18.

No Comments
Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.