Bucuresti, Romania +40-746 116 256

Day 5 @ LFW: Concluzii

Ultima zi la Londra nu se mai pune. Mai exista prezentari, dar de o importanta minora. Totusi mi-as fi dorit sa ajung la Marques Almeida. Am dormit. Si nici locatia in estul indepartat nu m-a ajutat sa ma mobilizez.

hilda-day5-lfw2016

Day 5 Outfit:

  • Ray Ban classic sunglasses
  • Concepto leadher jacket
  • Dover Street Matket t-shirt
  • Adidas Originals trousers
  • Celine bag

Am ajuns totusi sa-l vad pe Emilio De La Morena. Frumoasa si feminina colectia. Mai mult mi-a placut insa colectia lui Sid Neigum, un designer sponsorizat in totalitate de curierul DHL de care nu mai auzisem pana atunci.

Emilio De La Morena

Sid Neigum #LondonFashionWeek #HildaStyle #ViatadDeStilist

Si uite asa, am mai incheiat un sezon la Londra. Nu merg la Milano, si nici la Paris. Nu-mi place sa stau pe la usi, plus ca prefer sa ma ocup de ceva mai nisat cum este Londra, prefer sa stau in locul in care ma simt comfortabil. Pana la urma, practic acest sport din pura placere si pentru distractia mea personala. Imi place sa fiu mai haiduca.

 

Cum a fost Londra in septembrie 2016? Mai trista ca in alte sezoane. Reducerile de buget se simt. Nici macar un goodie bag! Un ruj, o ceara de par….ceva. Nimic! Saracie lucie. Matthew Williamson, Jonathan Saunders, Giles sau Westwood sunt nume mari ce au disparut din pogram. Gareth Pugh & Mary Katrantzou pare ca sunt in cadere. Burberry a schimbat moda, Kane a uratit-o.

 

Trenduri? Se poarta orice, in special pantofii urati, batraniciosi si nefeminini. Siluetele pot fi atat bine evidentiate, cat si ascunse in camasi sau rochii over-sized. Se poarta florile, dar si stilul masculin. Se poarta clasicul, dar si deconstructivismul. Sunt referinte istorice intinse pe mai multe secole. Moda nu mai este o chestiune statica. Este in continua miscare, iar trendurile nu mai sunt niste realitati. Se poarta totul, cu micul amendament sa ne stea si bine, si sa ne avantajeze! (Crocsii nu o sa avantajeze pe nimeni!). Moda trebuie sa ne faca mai frumosi, nu mai urati!

 

Peace & Love from London,

Hilda

No Comments
Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.