Bucuresti, Romania +40-746 116 256

10 years and counting… (hopefully)

Day 1 @ #LondonFashionWeek ❤ Outfit by Concepto from Molecule F #SamsungGalaxyS7Edge #hildaStyle #viataDeStilist

Day 1 @ #LondonFashionWeek ❤ Outfit by Concepto from Molecule F #SamsungGalaxyS7Edge #hildaStyle #viataDeStilist 

Mi-e greu sa realizez ca au trecut exact 10 de ani de cand am avut prima acreditare oficiala aici la Londra. Mi-e greu sa realizez cum au trecut anii si mai ales in ce hal am imbatranit (chiar daca situatia nu e atat de dramatica la prima vedere). Mi-e greu sa cred ca lucrul la care visam atunci cu ochii mari si fascinati chiar s-a intamplat si dupa 10 ani inca mai alerg de la un show la altul. Tot Romania scrie pe mine, tot nu ma prea iubesc astia pe aici, dar eu tot sar gardul. Ce-i drept nu mai sar atatea garduri ca in trecut, dar tot mi-au mai ramas cateva.

In 10 ani am vazut multe branduri nascandu-se chiar sub ochii mei, dar am asistat si la moartea altora. In 10 ani, moda a evoluat….sau a regresat poate? In 10 ani s-au perindat in treacat si nume consacrate ale industriei. In 10 ani, m-am bucurat de cele mai frumoase amintiri si am evoluat cum nici eu nu credeam, lucru de care chiar sunt foarte mandra. Cred ca cel mai important in viata este sa evoluam, din toate punctele de vedere si sa nu ne multumim niciodata cu un anumit nivel, iar placerea de a trai pe bune din ceea ce iubesti nu poate fi egalata de nimic.

Ce imi doresc sa fac peste 10 ani? Habar n-am. Poate tot asta, poate altceva. Poate o sa ajung si pe la alte fashion weekuri, desi putin probabil. Prefer sa stau aici, acasa, unde pot sa intru la showuri, decat sa stau la straini pe la usi. Imi doresc totusi ca Samsungul sa scoata in fiecare an un telefon nou, pentru ca poze ca el nu face nimeni. Si mai imi doresc ca moda sa fie din nou ceva frumos, la care sa ma uit cu drag si nu cu dezamagire…

Ashley Williams

Bora Aksu

DAKS

Eudon Choi

Fyodor Golan

On/Off

PPQ

No Comments
Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.